nieuws

AGU in het groen

algemeen

AGU in het groen

Oscar Freire stond 27 juli gehuld in het groen op de hoogste plek van het Tour de France podium. De Spanjaard van de Rabobank veroverde in de negende etappe de groene trui en stond deze niet meer af. Hij is daarmee de eerste Spanjaard én Raborenner die het groen naar Parijs brengt.

Oscar Freire stond 27 juli gehuld in het groen op de hoogste plek van het Tour de France podium. De Spanjaard van de Rabobank veroverde in de negende etappe de groene trui en stond deze niet meer af. Hij is daarmee de eerste Spanjaard én Raborenner die het groen naar Parijs brengt.

Dankzij deze fantastische overwinning van Freire wordt de AGU fietskledingcollectie uitgebreid. Naast het reguliere tenue van de Rabobank is nu ook het groene tenue (shirt en broek) van Freire verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel