nieuws

Michelin Pro³ Race in kleur

algemeen

Michelin Pro³ Race in kleur

De nieuwe band Michelin Pro3 Race, is beschikbaar in geel, rood, lichtblauw en donkerblauw. De Pro3 Race is uitgerust met de dual compound technologie en biedt ten opzichte van de Michelin Pro² Race 27% meer grip in de bochten. Bovendien heeft deze nieuwe band een van de laagste rolweerstanden van de markt en weegt hij […]

De nieuwe band Michelin Pro3 Race, is beschikbaar in geel, rood, lichtblauw en donkerblauw. De Pro3 Race is uitgerust met de dual compound technologie en biedt ten opzichte van de Michelin Pro² Race 27% meer grip in de bochten. Bovendien heeft deze nieuwe band een van de laagste rolweerstanden van de markt en weegt hij slechts 200 gram. Een voorbeeld: met de Michelin Pro3 Race kun je een rotonde met een diameter van 25 meter en een glad en vochtig wegdek nemen met een hoek van 34 graden. Dit komt overeen met een snelheid van 41 km/u in de bocht en dit is 5 km/u sneller dan met een concurrerende band onder dezelfde omstandigheden.
De gemiddelde levensduur van deze band wordt geschat op 3.600 km dus statistisch gezien zou de gebruiker zijn band eerst moeten hebben versleten voordat hij voor de eerste keer lek gaat. Adviesverkoopprijs van de Pro³ Race is € 37,90.
Informatie: Michelin Nederland
Shimano Benelux

Reageer op dit artikel