nieuws

Jan Hennekam volgt Kamphuis op bij Unigarant

algemeen

Jan Hennekam volgt Kamphuis op bij Unigarant

HOOGEVEEN – Per 1 november 2007 treedt Jan Hennekam (46) als algemeen directeur in dienst bij Unigarant NV, de verzekeringsdochter van de ANWB. Hij volgt Rob Kamphuis op, die deze zomer na 18 jaar Unigarant verliet.

HOOGEVEEN – Per 1 november 2007 treedt Jan Hennekam (46) als algemeen directeur in dienst bij Unigarant NV, de verzekeringsdochter van de ANWB. Hij volgt Rob Kamphuis op, die deze zomer na 18 jaar Unigarant verliet.

Hennekam is op dit moment lid van de Raad van Bestuur van verzekeraarscombinatie UVIT. Binnen UVIT draagt Hennekam vanuit de RvB de verantwoordelijkheid voor het schadebedrijf en de relatie met de Onderlingen. Bij Unigarant wordt hij algemeen directeur, alsmede directie voorzitter van UVM en Reis & Rechtshulp. Unigarant heeft een omzet van ruim 300 miljoen euro. Hennekam verwacht op slagvaardige wijze een bijdrage te kunnen leveren aan de ambities van Unigarant.

Reageer op dit artikel