artikel

René Takens ontvangt zilveren J. Leonard Lang Erepenning

algemeen

René Takens ontvangt zilveren J. Leonard Lang Erepenning
René Takens, CEO van Accell Group, is voorzitter van afdeling Fietsen geweest van 2003-2014.

RAI Vereniging heeft de zilveren J. Leonard Lang Erepenning toegekend aan René Takens. Hij ontving de penning uit handen van algemeen voorzitter Roelf de Boer tijdens zijn afscheid als lid van het hoofdbestuur van RAI Vereniging.

René Takens, CEO van Accell Group N.V., is voorzitter van afdeling Fietsen geweest van 2003-2014. Daarnaast was hij lid en penningmeester van het Hoofdbestuur van RAI Vereniging in de periode 2008-2014. In zijn bestuursperiode heeft Takens vooral bijgedragen aan het dividendbeleid van RAI Vereniging en aan de financiële aspecten van beide deelnemingen van RAI Vereniging (Amsterdam RAI en RDC).

Penningmeester

In de overwegingen van het hoofdbestuur van RAI Vereniging bij de toekenning van de J. Leonard Lang erepenning, wordt gesproken over ‘de bijzondere verdiensten voor RAI Vereniging als voorzitter van de afdeling Fietsen en als penningmeester van het Hoofdbestuur’. Zijn opvolger als voorzitter van afdeling Fietsen is Jaap Merkus, managing director van Koninklijke Gazelle N.V.

Reageer op dit artikel