nieuws

Realtime inzicht in voorraad en verkoop met Wilmar Retail

Winkel 800

Wilmar Retail biedt een systeem dat realtime inzicht geeft in voorraad- en verkoopgegevens. Deze data worden automatisch van de retailer naar de leveranciers gestuurd. Zo weet de leverancier wat u op voorraad heeft, wat veel verkoopt en of een fiets bijvoorbeeld voor een onderhouds- of servicebeurt bij u binnen is geweest.

Realtime inzicht in voorraad en verkoop met Wilmar Retail
Hoe staat het met de winkelvoorraad en verkoop van fietsen en onderdelen? Vanuit Wilmar Retail kunnen die gegevens realtime doorgestuurd worden naar de leveranciers.

Volgens Wilmar Retail willen steeds meer leveranciers realtime weten wat hun retailers op voorraad hebben, en wat ze verkopen. Op die manier kunnen leveranciers sneller en beter inspringen op de behoefte van de retailer en zijn klanten. Vanuit Wilmar Retail kan dit automatisch.

Wilmar kan bijvoorbeeld de voorraadstatus en de verkoopgegevens van fietsen en onderdelen doorsturen naar Accell. Ook kan, vanuit de reparatiemodule in Wilmar Retail, een uitgevoerde onderhouds- of servicebeurt doorgestuurd worden naar Accell.

Vrijblijvende demo van Wilmar Retail

Hetzelfde doet Wilmar met Gazelle, als het gaat om voorraad en verkoop van fietsen. Ook naar Kruitbosch kunnen data over voorraad en verkoop van fietsen en onderdelen doorgezonden worden. Retailers die hier gebruik van willen maken, kunnen bij Wilmar aangeven voor welke leverancier de service geactiveerd moet worden. Wie nog geen gebruik maakt van Wilmar Retail, kan een vrijblijvende demo aanvragen.

Tom Dumoulin

Tom Dumoulin als winnaar van de Giro d’Italia, op het Piazza Duomo in Milan. Foto: Shutterstock

Fietsen met Tom Dumoulin

Voor fans van Tom Dumoulin heeft Wilmar een leuke actie. Op 20 maart is Dumoulin aanwezig op het indoorevent Tour de Legend. Bezoekers kunnen met Dumoulin virtueel de Stelvio beklimmen. Als sponsor van Team Sunweb geeft Wilmar in totaal 6 kaarten weg voor dit event. Wie zich tijdig aanmeldt bij Wilmar, maakt kans op 2 kaarten.

Reageer op dit artikel