nieuws

Nieuwe drinkrugzak en fietsdragers Thule

Winkel 637

De nieuwe Thule Vital collectie is aankomend weekend te zien op de Belgische beurs Velofollies. De drinkrugzak Thule Vital heeft een magnetisch systeem dat ervoor zorgt dat de slang automatisch weer terug op zijn plek gaat. Ook heeft de Vital een handige steekzak aan de voorzijde van de rugzak voor een snelle en gemakkelijke toegang tot alle spullen tijdens een mountainbikerit.

Nieuwe drinkrugzak en fietsdragers Thule
De Thule UpRide is snel, eenvoudig en veilig te beladen. Foto Thule

Deze lichtgewicht drinkrugzak is verkrijgbaar in drie formaten, 3L, 6L en 8L. De Thule Vital rugzakken worden geleverd met Hydrapak reservoirs, variërend van 1,75 tot 2,5 liter. De Thule Vital heeft verder een bevestiging aan de buitenzijde voor een lampje, een verstelbare borstriem voor extra stabiliteit en comfort op elk terrein en lussen aan de binnenzijde waar je een fietspomp en demperpomp mee kunt vastzetten.Thule rugzak

Thule VeloSpace XT

Thule introduceert op Velofollies verder de nieuwe fietsdrager Thule VeloSpace XT. Deze is ontwikkeld voor grote, zware fietsen, zoals e-bikes en fat bikes, maar kan ook gebruikt worden voor stadsfietsen en kinderfietsen. Op de fietsendrager is verder de Thule BackSpace XT te bevestigen. Deze trekhaakkoffer zorgt voor 300 liter extra, toegankelijke bagageruimte. De VeloSpace XT is verkrijgbaar in verschillende modellen en met gebruik van een fietsadapter geschikt voor 2 tot 4 fietsen. Met de nieuwe fietsadapter, kan de VeloSpace XT een extra fiets vervoeren, door van het model voor 3 fietsen een fietsendrager voor 4 fietsen te maken (of van het model voor 2 fietsen een fietsendrager voor 3 fietsen te maken). Verder is er een extra wiel voor het eenvoudig vervoeren van de drager naar en van de auto.

Thule UpRide

De Thule UpRide is een fietsendrager voor op het dak van de auto. De Thule UpRide is supersnel, eenvoudig en veilig te beladen. Het veelzijdige design zorgt ervoor dat bijna elke fiets vervoerd kan worden ongeacht het framedesign, remsysteem of de wielgrootte. De Thule UpRide is geschikt voor fietsen van 20” tot 29”, met een wielbasis tot 1.240 mm en banden tot 3” (of zelfs tot 5”, door een speciale adapter te gebruiken), en weegt tot 20 kg.

Reageer op dit artikel