nieuws

Kester2Wielers wordt Bike Totaal Wijtman Tweewielers

Retailing 2434

De winkel van Jeroen van Kester in Wateringen wordt overgenomen door Bike Totaal Wijtman uit Delft. Met ingang van 1 juli gaat de winkel verder in het pand waar nu Kester2Wielers is gevestigd. Jeroen van Kester gaat een nieuwe uitdaging aan binnen de rijwielbranche.

Kester2Wielers wordt Bike Totaal Wijtman Tweewielers
De Cortina-hoek bij Kester2Wielers in Wateringen. Foto Kruitbosch

Kester2Wielers is sinds 1971 gevestigd in Wateringen en heeft zich in die jaren ontwikkeld van een dorpswinkel tot fietsspecialist met een bijzondere collectie (design) fietsen met een verzorgingsgebied wat ver buiten Wateringen reikt.

Familiebedrijf

Bike Totaal Wijtman is net als Kester2Wielers een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de regio. Het team van Kester2Wielers blijft in tact, waardoor klanten ook na 1 juli 2017 gewoon de bekende gezichten treffen in de winkel en werkplaats.

Tracefy

Jeroen van Kester, zoon van oprichter Leo van Kester, heeft zijn passie voor fietsen in de laatste jaren niet alleen gericht op de winkel, maar is ook als adviseur actief bij marktpartijen en mede-eigenaar van Tracefy, een jong bedrijf in IoT voor tweewielers. “Ik zie nog een hele wereld om te ontdekken maar wil tegelijk mijn medewerkers en trouwe klanten het beste blijven bieden. Om die reden heb ik besloten afstand te doen van de winkel met het vertrouwen dat mijn klanten in goede handen zijn bij mijn opvolger Wijtman”, aldus Jeroen van Kester.

Foto's

Reageer op dit artikel