nieuws

‘Heb jij ook leidinggevende ambities?’

Retailing 627

Jonge ondernemers die graag willen doorgroeien naar een leidinggevende functie, kunnen uitstekend begeleid worden door een OOMT loopbaancoach. Ben jij een medewerker, die soortgelijke ambities heeft als Ronnie van Hassel? Ga dan eens praten met een OOMT loopbaancoach.

‘Heb jij ook leidinggevende ambities?’
Heb jij het in je om te gaan leidinggeven? De deskundige loopbaancoaches van OOMT willen je graag hierin begeleiden. Foto OOMT

In de rol van leidinggevende is het belangrijk dat je een eigen mening, idee of visie hebt en die ook durft en kan uitdragen. Maar leidinggevenden moeten ook samenwerking stimuleren, andere medewerkers aanzetten, motiveren, ondersteunen of faciliteren om de gewenste resultaten te bereiken.

Deskundige begeleiding nodig

Heb jij dat in je? Om dat te weten te komen is het raadzaam om daarbij deskundige hulp in de arm te nemen van iemand, die je bij dit proces goed kan begeleiden. De deskundige loopbaancoaches van OOMT stellen zich graag ter beschikking om die adviesrol op zich te nemen en met dienstverlening op maat ondernemers te begeleiden.

Loopbaancoach OOMT

Een loopbaancoach van OOMT kan ondernemers daarin uitstekend adviseren. Eerst bij de analyse van ieders kwaliteiten en vervolgens bij de vervolgstappen om de kennis van medewerkers naar een nog hoger plan te tillen.

Buitenkans

De coach kan uitstekend helpen om te kijken welke wegen bewandeld moeten worden en kan daarin perfect advies op maat geven. Waarom zou je als medewerker zo’n buitenkans aan je voorbij laten gaan. De loopbaancoach van OOMT verleent zijn diensten immers gratis, dus dat kan geen belemmering zijn. Meer weten?

Meer weten over loopbaancoach OOMT?

Meer weten, als medewerker of werkgever? Neem direct contact op via loopbaancoaches@oomt.nl of (030) 608 77 55.

www.oomt.nl/loopbaancoaches

Reageer op dit artikel