nieuws

Wheelylift, de slimme ruimtemaker, zoekt dealers

Retailing 1376

Het merk Wheelylift zit behoorlijk in de lift en groeit inmiddels door naar een serieuze internationale speler op het gebied van verticaal fietsparkeren. Met ingang van 2017 hanteert Wheelylift een gewijzigde strategie voor de benadering en bediening van consumenten binnen de BeNeLux.

Wheelylift, de slimme ruimtemaker, zoekt dealers
Met ingang van 2017 hanteert Wheelylift een gewijzigde strategie voor de benadering en bediening van consumenten binnen de BeNeLux. Foto Wheelylift

Dit werd voorheen vooral vanuit eigen voorraad en via onze website verkocht. Inmiddels bouwen wij naar een nieuwe web portal toe, waarop wij op geografische wijze iedere consument naar de dichtstbijzijnde dealerlocatie doorverwijzen.

De voordelen – kent u ze nog?

De Wheelylift tilt iedere fiets eenvoudig en moeiteloos de lucht in, en bespaart daarmee een zee van ruimte. Juist in kleine, smalle ruimtes is de Wheelylift een uitkomst. Door het zwenkbare mechanisme kan men de fiets namelijk heen en weer verplaatsen, en er gemakkelijk langs lopen. De Wheelylift is een duurzaam product van Nederlandse bodem en vraagt nauwelijks onderhoud. Bovendien is de Wheelylift zeer betaalbaar.

Meer ruimte voor de particulier

Een kleine schuur, de hal van een studentenhuis, de overvolle garage: overal waar ruimte schaars is, komt de Wheelylift goed van pas. Met één simpele beweging, zonder krachtinspanning, wordt de fiets de lucht in getild. En hangt hij in de weg, dan schuif je hem eenvoudig even opzij.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Staat u open voor een aanmelding als dealer van Wheelylift? Neemt u dan contact met ons op: info@wheelylift.com of kijk op onze website www.wheelylift.com. Wij sturen u dan alle benodigde dealervoorwaarden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels