nieuws

Kruitbosch Bike Event met als thema Keep moving

Ondernemen 431

Op maandag 1 en dinsdag 2 oktober 2018 houdt Kruitbosch hun jaarlijkse Kruitbosch Bike Event. Tijdens de show, die net als vorig jaar in Cuijk wordt gehouden, zullen de nieuwste collecties fietsen en accessoires van de diverse merken te zien zijn.

Kruitbosch Bike Event met als thema Keep moving

Dit jaar werkt Kruitbosch voor het Event met het thema ‘Keep Moving’. Met­ dit­ thema­ wil Kruitbosch benadrukken dat ­er ­veel veranderingen zijn ­geweest ­en­ dat nieuwe ontwikkelingen steeds ­sneller op ­ons ­af ­zullen ­komen. “Door­ de­ samenwerking met dealers verder­ te­ intensiveren,­ zorgen wij er gezamenlijk voor dat ­deze ontwikkelingen worden omgezet in kansen. ­Zo zijn we samen ­in ­beweging!” legt Chris Kruitbosch uit.

Nieuwe invalshoeken afgestemd op regio

Het­ team ­van ­Kruitbosch ­staat­ ­klaar om­ de­ nieuwe­ collectie­ fietsen­ en­ accessoires­ voor­ het­ seizoen­ 2019­ te­ presenteren.­ Ook­ zijn er nieuwe­ invalshoeken ­te zien ­voor­ het­ inrichten­ van­ de ­winkel, ­afgestemd op een ­regio.

Onderdelen en accessoires

Tijdens het event vindt u verder informatie over ­werkplaatsoplossingen en de retaildiensten van Kruitbosch­ zoals­ Connect,­ marketingsupport­ en­ de­ Retail­ Academy­ op­ het­ retailplein.­ Op­ de­ leverancierspleinen­ vertellen de partners­ van Kruitbosch in­ onderdelen en ­accessoires alles over ­hun­ producten.

Sportief fietsen

Het thema ‘Keep moving’­ is­ synoniem­ voor­ sport. De locatie van het Kruitbosch Bike Event is net als vorig jaar het Inspyrium in Cuijk. Volgens Kruitbosch is deze ­boomkwekerij­ de­ ultieme­ locatie­ om­ de­ buitensport­ te­ promoten.­ Tijdens­ het­ Event­ presenteert Kruitbosch­ veel nieuwe­ ontwikkelingen­ op­ het gebied­ van­ sportief­ fietsen.­

Volop lifestyle

Uiteraard ontbreken ook de nieuwste Cortina­ e-bike­ modellen niet,­ met mooie­ sfeerpresentaties en ziet u alles van de­ lifestyle accessoire merken ­Brooks,­ Urban­ Proof­ en­ Cortina ­Bike­ Fashion­­ en ­vindt u de nieuwe collectie kinderfietsen in de ­wereld­ van­ Alpina. Alle modellen kunnen getest worden op de testbaan.

Locatie Kruitbosch Bike Event

Ook dit jaar is het Kruitbosch Bike Event bij het Inspyrium in Cuijk, een goed bereikbare locatie.

Foto's

Reageer op dit artikel