nieuws

Laat je horen en vul RODI in

Ondernemen 235

BOVAG roept alle fietsondernemers op het RODI in te vullen. Wilt u dat uw stem wordt meegenomen bij onderhandelingen met fabrikanten? Wacht dan niet langer! Woensdag 18 juli is de laatste dag dat u RODI kunt invullen. Meedoen kost slechts 10 minuten van uw tijd.

Laat je horen en vul RODI in
De resultaten van RODI worden gebruikt voor de samenstelling van het jaarlijkse dealeradviesboek. Dit geeft individuele dealers inzicht in de prestaties van de merken, zodat ze daar hun keuzes op kunnen baseren. Foto BOVAG

Hoe waardeert u de samenwerking met uw importeur of fietsfabrikant? Houdt de fabrikant voldoende rekening met de wensen en behoefte van dealers? Is de leverancier transparant over zijn plannen voor de toekomst, bijvoorbeeld als het om rechtstreekse verkoop gaat? Geef uw mening in het jaarlijkse Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI).

Uw stem telt!

Hoe meer fietsbedrijven RODI invullen, des te sterker staan BOVAG, het BOVAG Dealerplatform en de dealerverenigingen in de gesprekken met de fabrikant. Uw input is dus erg belangrijk! Het maakt daarbij niet uit of u wel of niet lid bent van BOVAG, alle bijdragen zijn even waardevol. En als u de enquête invult, ontvangt u als eerste het dealeradviesboek. Daarin staan de resultaten van RODI en beoordelen BOVAG-juristen de dealercontracten van de belangrijkste fabrikanten.

Reageren kan uiterlijk 18 juli

Heeft u RODI nog niet ingevuld? Doet u dit dan uiterlijk 18 juli. In uw mailbox heeft u uitnodiging ontvangen met een link naar de RODI-enquête erin. Heeft u die mail gemist en zit hij ook niet in uw spambox, mail dan naar onderzoek@bovag.nl. U ontvangt dan een nieuwe link.

Namens BOVAG alvast bedankt voor uw medewerking!

Reageer op dit artikel