nieuws

Zéfal in Benelux exclusief via Juncker Bike Parts

Onderdelen & Accessoires 781

Het Franse Zéfal, opgericht in 1880, is voornamelijk bekend door fietspompen. Tegenwoordig is het een van de grootste producenten van fietsaccessoires met name voor de wielersport. De producten van Zéfal zijn nu verkrijgbaar via Juncker Bike Parts.

Zéfal in Benelux exclusief via Juncker Bike Parts
Zéfal is een van de grootste producenten van fietsaccessoires met name voor de wielersport. Deze zijn nu verkrijgbaar via Juncker Bike Parts. Foto Juncker Bike Parts

Deze exclusieve samenwerking voor de Benelux met Juncker Bike Parts is voor beide partijen een logische stap. In 2006 verwierf Juncker Bike Parts ook al de exclusieve distributie van Zéfal. De introductie van dit feit kwam destijds op de FietsRAI. In 2009 haalde ook Cyclia de distributierechten voor Zéfal binnen. Tot het brede assortiment Zéfal-fietsaccessoires hoort bijvoorbeeld ook een smartphone adapter.

Zéfal biedt optie om bidons te personaliseren

Zéfal biedt de optie om de bidons te personaliseren via de bidon configurator. De producten van Zéfal staan voor kwaliteit en je bent zo gegarandeerd van een goed product. Verbind je naam aan een kwalitatief merk en vergroot onder andere op deze manier je naamsbekendheid. Daarnaast ben je verzekerd van een betrouwbare levering, want Juncker Bike Parts regelt de rest.

Minimale afname 250 stuks

Voorwaarden: personalisatie is mogelijk via de website: http://www.zefal.com/configurateur-en/. Minimale afname is 250 stuks bij het selecteren van standaardkleuren. Kies je voor andere kleuren, dan is er sprake van een minimale afname van 3000 stuks. Let op bij het aanleveren van een tekst, afbeelding of logo, daar wordt namelijk een maximum gehanteerd van vier kleuren. Levertijd is drie tot vijf weken. De prijs is afhankelijk van het aantal, de gekozen bidon en het aantal kleuren.

Reageer op dit artikel