nieuws

VDBParts blijft Selle Italia distributeur

Onderdelen & Accessoires 428

Het Italiaanse zadelmerk Selle Italia heeft bij de distributie in de Benelux het vertrouwen in de Belgische groothandel VDBParts uit Sint Niklaas bevestigd. Onlangs werd bekend dat Oneway Distribution distributeur is geworden voor de Benelux. Selle Italia heeft hierna aangegeven zeker ook door te gaan met de samenwerking met de Belgische groothandel VDBParts.

VDBParts blijft Selle Italia distributeur
Foto Selle Italia

Commercieel directeur Nicola Baggio van Selle Italia is blij met de samenwerking: “Nu we het distributielandschap in de Benelux hebben ingevuld, is het voor ons belangrijk dat er stabiliteit is. De samenwerking met VDBparts zorgt voor continuïteit in ons kanaal naar de dealers toe.“

Inspanningen voor Selle Italia beloond

Geert Verniers van VDBParts sluit zich hier bij aan: “We waren indertijd uiterst tevreden dat we Selle Italia aan onze portefeuille konden toevoegen en zijn er vandaag trots op dat onze inspanningen voor het merk worden beloond met een verlengde distributieovereenkomst in de Benelux. Onze intentie is om met nog meer enthousiasme het merk in de markt te zetten.”

Reageer op dit artikel