nieuws

VDO M7 GPS fietscomputer zonder sensoren op wiel

Onderdelen & Accessoires 422

De M7 GPS is een nieuwe fietscomputer van VDO Fietscomputers. Handig te monteren omdat er geen kabels of sensoren nodig zijn. Alle snelheids- en afstandsinformatie wordt via GPS bepaald. Gewoon de houder monteren, computertje erin en fietsen.

VDO M7 GPS fietscomputer zonder sensoren op wiel
Op de M7 GPS zijn diverse fiets- en tijdsfuncties af te lezen en totaalwaardes van gereden kilometers en tijd. Foto Buzaglo

Op de M7 GPS zijn diverse fiets- en tijdsfuncties af te lezen en totaalwaardes van gereden kilometers en tijd. De hoogtemeting gebeurt op basis van barometrische drukmeting en geeft data als actuele hoogte, stijging en daling en hoogtemeters bergop en bergaf. Ook heeft de M7 GPS een ‘Back-to-Start’ functie, waarbij met pijlen de weg naar het beginpunt wordt aangegeven.

Delen van data

De trainingsdata kunnen via de VDO software gedeeld worden Facebook en Strava. Omdat er geen sensoren nodig zijn is de computer ook makkelijk te verplaatsen naar een andere fiets, waarbij ook een eigen profiel aangemaakt kan worden.

Reageer op dit artikel