nieuws

Tehava distributeur van Vredestein banden

Onderdelen & Accessoires 559

Tehava International is sinds eind juli distributeur van Vredestein binnen de Benelux. Het merk is onder andere bandenleverancier van de Roompot/Nederlandse Loterij ploeg.

Tehava distributeur van Vredestein banden
De Isaac fietsen van wielerploeg Roompot/Nederlandse Loterij zijn afgemonteerd met Vredestein banden. Foto Tehava International

In samenwerking met de professionals uit de verschillende teams voert Vredestein bandentesten uit. Tehava International heeft in het assortiment een sterke focus op het sportieve fietssegment. Vredestein sluit daarbij goed aan.

Uitbreiding in sportieve segment

“We zijn erg blij met deze samenwerking en verheugd om Vredestein toe te voegen aan ons merkenportfolio”, zegt Robert Vrancken, Managing Director van Tehava International. Thomas Mittendorff, bij Apollo Vredestein verantwoordelijk voor de tweewielerdivisie zegt over de samenwerking; “Onze banden worden al naar tevredenheid gemonteerd op de Isaac fietsen waarmee Roompot/Nederlandse Loterij rijdt. Tehava kent qua distributie het klappen van de zweep en heeft een zeer interessant dealernetwerk, waardoor er in meerdere segmenten groei mogelijk is.  Wij zijn daarnaast druk bezig met het uitbreiden van ons productportfolio in het sportieve segment, dat maakt deze samenwerking dan ook een logische vervolgstap.’’

Tehava International intensiveert samenwerking met Tacx

Verder meldt Tehava International dat het bedrijf vanaf 1 augustus 2017 de exclusieve distributie voor de Benelux van het merk Tacx gaat verzorgen. Tehava is al enige tijd distributeur van het merk Tacx, maar voorziet de dealers in de Benelux vanaf 1 augustus exclusief van Tacx trainers, accessoires, tools en werkstandaarden. Een van de belangrijkste speerpunten binnen dit partnerschap is de samenwerking met de retailer aangevuld met een beperkte selectie van online partners.

Tacx gebruikt door WorldTour teams

Veel WorldTour teams maken gebruik van Tacx trainers, waaronder Bora-Hansgrohe met wereldkampioen Peter Sagan, Quick-Step Floors en Team LottoNL-Jumbo. Tacx heeft een breed assortiment aan interactieve trainers, basic trainers en rollenbanken. Bekende trainers zijn de Tacx NEO en FLUX, maar ook de gewaardeerde Tacx Satori Smart.  Naast deze trainers biedt Tacx ook een breed assortiment aan hoge kwaliteit accessoires, zoals bidons en bidonhouders, spatborden, werkstandaarden en gereedschappen.

Foto's

Reageer op dit artikel