nieuws

Rainfashion

Onderdelen & Accessoires 649

De afgelopen periode heeft AGU extra geïnvesteerd in textiel, zowel op het gebied van regenkleding als fietstassen en fietskleding. Daarbij ligt de focus op kwaliteit, vernieuwing en verbeterde pasvormen. De eerste resultaten daarvan zijn zichtbaar in de vorm van productintroducties in de fiets- en regenkleding.

Rainfashion

Sponsored content door AGU

Met deze regenkledingintroducties is AGU een nieuwe weg ingeslagen. Onder de naam Rainfashion zijn nieuwe jassen en accessoires geïntroduceerd die allang niet meer alleen bedoeld zijn voor als het regent. Natuurlijk zijn functionele kwaliteiten nog altijd essentieel, maar het oog wil ook wat. En zoals uit de term Rainfashion al blijkt, is deze kleding fashionable, eigentijds en ook prima te dragen als er geen regenbui dreigt. Dit komt tot uiting in het design en kleurkeuze, nieuwe luxe materialen, verbeterde pasvorm en modieuze details, die het product net dat beetje extra geven. Het is dus een perfecte combinatie van fashion en functionaliteit. Hiermee richt AGU zich op een jonger publiek.

SEQ Urban en Størm collectie

De SEQ Urban jas is hier een mooi voorbeeld van. Deze waterdichte, ademende jas heeft een unieke feature: via een ingenieus ritssysteem verander je de stijlvolle jas binnen enkele tellen in een elegante poncho. Zo is de vrouwelijke fietser goedgekleed onderweg én onopvallend voorbereid op dat dreigende buitje. Ook de Storm collectie met het Størm jack en de Silda parka is echte rainfashion. Beide jacks hebben een stoere urban uitstraling, zien er hip uit door de matte look en dragen comfortabel door het 2-way stretch materiaal met zachte binnenzijde. Daarbij zijn ze 100% water- en winddicht en dus geschikt voor alle weersomstandigheden.

Brede collectie

De collectie regenkleding van AGU is natuurlijk breder dan de Rainfashion en biedt bij slechte weersomstandigheden uitkomst voor elke fietser. Van de AGU GO, een sportieve, lichtgewicht all weather jack en The Original, het regenpak dat met de eerste prijs in een door het Ministerie van Verkeer en Waterstaat uitgeschreven ontwerpwedstrijd bekroond is van toen met de functionaliteit van nu. Tot de functionele Grant poncho in allerlei kleuren en de regenkledingaccessoires, zoals de regenhoedjes en Bike Boots. Zo kan iedere fietser, los van de conditie, bestemming of ambitie elke dag veilig en comfortabel op pad.

September regenkleding campagnemaand

September is regenkleding campagnemaand bij AGU! Gedurende deze maand ligt de focus op de brede collectie regenkleding met aantrekkelijke acties en gratis presentatiemateriaal.

Reageer op dit artikel