nieuws

Marc Roelofsen start bij Basil als managing director

Onderdelen & Accessoires 1337

Marc Roelofsen versterkt sinds 14 augustus 2017 het team van Basil. Marc zal zich in de functie van managing director richten op de internationale en nationale groei van Basil.

Marc Roelofsen start bij Basil als managing director
Marc Roelofsen gaat zich als managing director bezighouden met de internationale en nationale groei van Basil. Foto Fotoburo Roel Dijkstra

Marc heeft binnen de fietsbranche diverse functies vervuld. Als tiener begon hij in de tweewieler retail, daarna maakte hij de overstap naar het leverancierskanaal. De afgelopen 20 jaar heeft Marc diverse managementfuncties gehad binnen BBB Cycling, waarvan de laatste jaren als managing director. 

Klanttevredenheid

Bij BBB hield Marc zich bezig met procesverbetering op diverse vlakken, het bouwen van een netwerk en met het werken aan een grote klanttevredenheid. Het was voor Marc een must om de belangen van producenten, distributeurs, dealers en consumenten altijd voorop te stellen.

Open platform: MIK-systeem

Door de komst van Marc Roelofsen zal de eigenaar van Basil, Marthijn van Balveren, zich meer gaan richten op nieuwe projecten. Het komend jaar zal Marthijn het nieuwe revolutionaire MIK-systeem binnen de branche gaan uitrollen. Dit open-platform-systeem zal de nieuwe standaard worden voor drager/bevestigingssystemen.

Optimaliseren processen

Marc zal zich bezighouden met het optimaliseren van de lopende operationele zaken, zowel intern als extern. Uiteraard zal hij hierbij ook met uw belang rekening houden. Zijn streven: ‘Basil hoeft niet de grootste te worden, maar wel de beste’.

Reageer op dit artikel