nieuws

Nieuw zadel SQlab

Onderdelen & Accessoires 741

SQlab komt met een nieuw zadel, het Münster zadel. Dit nieuwe is geïnspireerd op de Duitse fietshoofdstad. Het 621 Münster zadel is duurzaam en waterproof dankzij de sterke en compleet naadloze bekleding.

Nieuw zadel SQlab
Het model Münster van SQlab. Foto Oneway Distribution

De SQlab Active technology zorgt ervoor dat de rug wordt ontlast en biedt een perfecte balans tussen stevigheid en comfort. De Münster 621 heeft een prijs van € 69,95 en is uit voorraad leverbaar.

Verkeer in Münster

Het verkeer in Münster is vergelijkbaar met dat van grote Nederlandse steden. Er wordt veel gefietst, vandaar de naam. Nederlanders gebruiken hun fiets overal voor. Hierdoor zijn wij ook veeleisend als het gaat om het perfecte zadel. Het zadel moet niet te hard zijn, niet te zacht, waterdicht en duurzaam. Op basis van die kenmerken heeft SQlab het 621 Münster zadel ontworpen. Het zadel is verkrijgbaar in de maten 18, 21 en 24 cm en kan maximaal 130 kg dragen. De producten van SQlab zijn leverbaar bij Oneway Distribution.

Reageer op dit artikel