nieuws

Giant SyncDrive Pro

Onderdelen & Accessoires 678

De nieuwe SyncDrive Pro van Giant heeft een hoger vermogen voor e-MTB rijders en is de meest geavanceerde motortechnologie die Giant gaat toepassen in zijn nieuwste series e-MTB’s. De hardware komt van Yamaha, de software is ontwikkeld door Giant.

Giant SyncDrive Pro
De SyncDrive Pro van Giant heeft een hoger vermogen voor e-MTB rijders en gaat Giant toepassen in zijn nieuwste series e-MTB’s. Foto Giant

Het resultaat van deze samenwerking is een lichtgewicht en krachtige technologie voor een naadloze en krachtige ondersteuning met een maximale ondersteuningsratio van 360%. Dit betekent dat in de Power-modus 100% menselijke spierkracht (input-koppel) wordt omgezet in 360% trapondersteuning.

SyncDrive Pro biedt 80 Nm koppel

Deze motor biedt in de drie sterkste ondersteuningsniveaus 80 Nm koppel tot 120 omwentelingen per minuut. De fietser heeft geen last meer van vermogensverlies bij hogere trapfrequenties waardoor steile beklimmingen beter en comfortabeler te rijden zijn.

Directe reactie op pedaal input

De SyncDrive Pro is zodanig afgesteld dat snel en direct wordt gereageerd op pedaal-input. Binnen 190 milliseconden is 100% van het 80 Nm motorkoppel beschikbaar. De SyncDrive Pro heeft een laag gewicht mede dankzij een holle aandrijfas, terwijl de 128 mm ISIS-crankaansluiting zorgt voor een kleinere Q-factor die aansluit bij MTB-standaards.

Klik op icoontje rechts onderin foto’s om deze te vergroten.

Foto's

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels