nieuws

Risico nemen was nog nooit zo veilig

Onderdelen & Accessoires 393

Endura nieuwe MT500 fietshelm en de MTR kniebeschermer, beiden voorzien van Koroyd technologie, verhogen de veiligheid voor mountainbikers tot een weergaloos niveau.

Risico nemen was nog nooit zo veilig
Endura nieuwe MT500 fietshelm is voorzien van Koroyd technologie en verhoogt de veiligheid voor mountainbikers enorm. Foto Endura

Door het plaatsen van Koroyd’s vooruitstrevende inslag-technologie, in het hart van de radicaal nieuwe MT500 helm en MTR kniebeschermer, heeft Endura de bescherming van MTB-ers in de 21e eeuw een enorme push gegeven. Koroyd’s copolymeer buistechnologie combineert op ongeëvenaarde wijze schokabsorptie en ventilatie met ongelooflijk laag gewicht.

Verder kijken dan fietsindustrie

Endura’s grote historie in mountainbikekleding maximaliseert de kracht van Koroyd’s innoverende technologie om de rijders optimaal te beschermen op het parcours. Endura heeft overigens een naam hoog te houden als je praat over het aanbieden van een opvallende uitstraling en het leveren van onderscheidende prestaties. De MT500 helm en MTR kniebeschermer onderstrepen die filosofie en bewijzen Endura’s bereidheid om verder te kijken dan alleen in de fietsindustrie om tot oplossingen te komen voor de grootste uitdagingen waarmee fietsers geconfronteerd worden.

Samenwerking Endura met Drag2Zero

De samenwerking van Endura met Drag2Zero bij de Mercedes-AMG Petronas F1 windtunnel heeft de grootste prijzen opgeleverd in het profwielrennen voor Team Movistar. Endura’s werk met gebioMized heeft hen geholpen om de revolutionaire Pro SL Bibshort te ontwikkelen, die uitgerust is met een gepatenteerd verstelsysteem. Hun samenwerking met Koroyd brengt Endura’s MTB beschermingsproducten in een soortgelijke positie. De leidende positie.

Technologische gangmaker

De nieuwe MT500 fietshelm zet een nieuwe standaard voor moderne mountainbike helmen, zowel in uiterlijk, veiligheid als in prestaties. Koroyd’s meervoudige copolymeer buizen zijn geïntegreerd in het basisontwerp van de MT500 helm en absorberen bij een botsing energie in een meer lineaire manier dan de traditionele schuimen. Zij zijn een belangrijke technologische gangmaker, die de MT500 in staat stelt maximale g-krachten bij een botsing te verminderen.

Endura en Koryod vullen elkaar uitstekend aan

Het Endura-Koroyd verhaal gaat verder in de nieuwe MTR Knee Guard, waarin de exclusieve technologieën gebruikt zijn om de beschermer lichtgewicht te maken, met een zeer ademende structuur, die perfect is om de hele dag mee te rijden, zonder afbreuk te doen aan bescherming. De MTR Knee Guard demonstreert de afzonderlijke, elkaar goed aanvullende sterkte punten van Endura en Koroyd, met een multi weefselhuls, ontworpen in Schotland, waar de Koroyd Flex Plus insert ontwikkeld is door middel van een nauwe samenwerking tussen de twee bedrijven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels