nieuws

Cycloc opbergsysteem fietsen

Onderdelen & Accessoires 510

Cycloc systemen voor het opbergen van fietsen zullen bij elke designliefhebber in de smaak vallen. De vormgeving van deze systemen is zeer strak, en functioneel. Elke fiets komt als een waar kunstvoorwerp aan de wand te hangen met de opbergsystemen van Cycloc.

Cycloc opbergsysteem fietsen
Met het Cycloc opbergsysteem voor fietsen komt elke fiets als een waar kunstvoorwerp aan de wand te hangen. Foto Cycloc

Aan alle details is te zien dat dit systeem bedoeld is om een fiets deel uit te laten maken van een interieur zonder daar bij een wand te beschadigen, of een storend beeld te krijgen op het moment dat er geen fiets hangt.

Twee kleine gootjes

De Super Hero set bestaat uit slechts twee kleine gootjes en een centraal deel waarachter het pedaal blijft hangen. Deze set is geschikt voor alle gangbare pedaalsystemen. Van grote platform-pedalen tot de uiterst compacte Speedplay-pedalen. Voor dit laatste pedaal moet je wel eerst de meegeleverde insert monteren.

Hippe kleuren Cycloc

Cycloc opbergsystemen zijn er in allerlei hippe kleuren. Zonder fiets zien ze eruit als een leuke wanddecoratie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels