nieuws

Binnenband voor elektrische fiets

Onderdelen & Accessoires 1207

Fietsproducent Scoperta, met het huismerk BiciParti voor onderdelen, heeft een oplossing voor banden voor elke elektrische fiets die een lek rijdt. Deze binnenband met male/female-connectie, die speciaal voor de elektrische fiets is ontworpen, geeft geen wrijving geeft tijdens het fietsen en kan als volwaardige binnenband worden beschouwd.

Binnenband voor elektrische fiets

Johan Moeyersons van Scoperta Bikes is enthousiast over de nieuwe binnenband: “We hebben reeds zeer positieve feedback gekregen van onze klanten, die de binnenband reeds opgenomen hebben in het gamma.” De Lineaire binnenband heeft een male/female-connectie en kan dus worden gemonteerd zonder dat het wiel uit het frame hoeft te worden gehaald. Deze male/female-connectie kennen we al sinds 2013 van de Gaadi binnenband.

Nieuw platform B2C by a dealer

Bike Scoperta heeft onlangs een nieuw platform ontwikkeld: ‘B2C by a dealer’.  Hiermee bouwt het aan een nieuwe strategie van ‘wat weleens de toekomst zou kunnen worden voor de fietsindustrie, daar het digitale tijdperk toch niet meer gestopt kan worden.’

Banden voor elektrische fietsen

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels