nieuws

Baby Innovation Award voor Thule Yepp Nexxt

Onderdelen & Accessoires 1014

Thule is de winnaar van de Baby Innovation Award 2017 in de categorie ‘Mobility’ met het Thule Yepp Nexxt Maxi, het kinderzitje voor achterop de fiets. De jury koos de winnaar uit 21 genomineerde producten. De awards werden uitgereikt op de Negenmaandenbeurs in de RAI.

Baby Innovation Award voor Thule Yepp Nexxt
Thule Yepp Nexxt Maxi is de winnaar van de Baby Innovation Award 2017 in de categorie ‘Mobility’.

Een vakjury van experts bepaalde samen met online stemmers de winnaars in de verschillende categorieën. Thule Yepp Nexxt Maxi blinkt vooral uit in veiligheid en gebruiksgemak. Het innovatieve zitje heeft een ergonomisch ontwerp en vele slimme functies. Zo is het voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel in combinatie met een slimme magnetische sluiting die een kind niet kan openen.

Kroon op het werk

Peter Steketee, Thule’s Area Sales Manager West Europe, is blij met dit goede nieuws: ‘Thule staat voor innovatie, veiligheid en kwaliteit en weet dat steeds weer te bewijzen. Na de overname van Yepp heeft Thule hard gewerkt aan de nieuwe Thule Yepp Nexxt lijn. Deze award is de kroon op ons werk.’

Thule Yepp Nexxt Maxi

De Thule Yepp Nexxt Maxi is heel eenvoudig te installeren dankzij het innovatieve en eenvoudige bevestigingssysteem. Het zitje is snel te monteren/demonteren op elke bagagedrager die 25 kg belasting aankan. Het universele systeem zorgt ervoor dat het zitje op standaard bagagedragers past, maar ook op bagagedragers met een EasyFit window, zonder het gebruik van een adapter. Het moderne en lichtgewicht design van het fietszitje is erop gericht kindjes comfortabel en veilig te vervoeren tijdens dagelijkse fietstochtjes.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels