nieuws

ABUS speed e-bike helm nu leverbaar

Onderdelen & Accessoires 1716

ABUS heeft vorige week de eerste speed e-bike helmen Pedelec+ via Juncker Bike Parts aan dealers uitgeleverd. De ABUS Pedelec+ is het eerste model in het ABUS-programma dat goedgekeurd is volgens de nieuwe NTA 8776 norm.

ABUS speed e-bike helm nu leverbaar
Maarten Spanjaart (li.) van ABUS overhandigt het eerste exemplaar bij JUIZZ. Foto ABUS

De ABUS Pedelec+ is hiermee een van de eerste NTA 8776 goedgekeurde modellen die ook echt leverbaar is. De Pedelec+ helm is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan het eisenpakket zoals die beschreven is in het NTA 8776 reglement. Zo is de helm veiliger, sterker en beschikt deze over een EPS schokabsorptielaag die dikker is dan de standaard ABUS Pedelec helm.

Leverbaar in drie kleuren

Naast de bekende USP’s als LED achterlicht, geïntegreerde regenhoes en Fidlock magneetkinsluiting heeft de ABUS Pedelec+ helm een prima pasvorm. De ABUS Pedelec+ is leverbaar in drie kleuren: Black Edition, Silver Edition en Blue Edition, in de maten M (52 – 57 cm) en L (56 – 62 cm). Goedkeurnummer: TLF-17001-000 (Maat M) en TLF-17002-00 (Maat L). De adviesverkoopprijs in Nederland bedraagt € 139,95.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels