nieuws

Website met historie Sturmey-Archer

Onderdelen & Accessoires

AMSTERDAM – Sturmey-Archer (SA) heeft een lange historie. Speciaal om deze voor het voetlicht te brengen, is een website opgezet met het erfgoed van SA erop. Die biedt een boeiend overzicht van een bijzonder merk in de fietsenindustrie.

Website met historie Sturmey-Archer

AMSTERDAM – Sturmey-Archer (SA) heeft een lange historie. Speciaal om deze voor het voetlicht te brengen, is een website opgezet met het erfgoed van SA erop. Die biedt een boeiend overzicht van een bijzonder merk in de fietsenindustrie.

Toen men begon met het opzetten van de site, was dat eigenlijk om alle typen vintage naven te rubriceren en vast te leggen sinds de eerste naaf uit 1902. Er waren maar ongeveer 300 foto’s beschikbaar.

Gedurende de ontwikkeling van de site kwamen er allengs meer informatie en ook meer foto’s beschikbaar. Inmiddels zijn er 1.500 historische foto’s beschikbaar, en twee films, wat het zoeken en vinden van een naaf van Sturmey-Archer op de site extra gemakkelijk maakt.

De site beschikt nu over de volgende zoekcriteria:
Een filter voor de meest recente updates van de site
Een filter om technische informatie over fietsnaven te selecteren
Een filter om non-bike producten te selecteren (voornamelijk motoronderdelen)
Advertenties
Literatuur, fabrieksfoto’s, SA op beurzen et cetera)
Zoeken op periode is ook mogelijk
Slide show op de homepage

Reageer op dit artikel