nieuws

Nog twee dealershowdagen Louis Verwimp

Home 1231

Aanstaande zondag en maandag zijn in het Belgische Mechelen de laatste twee dagen van de dealershow van Louis Verwimp. Tijdens de reeds gehouden dealershows in Hulshorst en Nederweert werden onder andere de collecties gepresenteerd van Verwimp’s nieuwste aanwinsten Superior en Takashi, waarvoor nog een dealernetwerk moet worden opgebouwd.

Nog twee dealershowdagen Louis Verwimp
Wie de beide dealershows in Nederland gemist heeft, kan nog kiezen voor een dagje België en aanstaande zondag of maandag naar Mechelen afreizen. Foto NieuwsFiets

Op de dealershows zijn verder de nieuwste modellen van Bikkel Bikes, Dahon, Golden Lion, Haro te bewonderen. Louis Verwimp is tevreden over de afgelopen dealershows: “De bezoekende dealers kwamen mooi verspreid over  de dagen, waardoor er alle tijd was om ze goed te informeren over de noviteiten voor seizoen 2018. We hebben niet per se veel meer bezoekers gekregen dan andere jaren”, laat Louis Verwimp weten. “Ik denk dat het aantal ongeveer hetzelfde is, maar de kwaliteit van de dealers was erg goed. De reacties op de nieuwe collecties en de reeds geplaatste orders maken dat ik zeer hoopvol gestemd ben over het komende seizoen.”

Exclusieve distributie via Louis Verwimp

De dealershows waren de eerste presentatie van Superior, waarvan Verwimp recentelijk de exclusieve verkoop en distributie verworven heeft. “We streven naar een beperkt maar goed en exclusief dealernetwerk van betrokken ondernemers, die in het merk geloven en er voor willen gaan. Tijdens de shows hebben we goede gesprekken gevoerd, waaruit al de nodige orders voortgekomen zijn.”

Verwimp ook op Eurocycling XP

Van 20 t/m 22 oktober zal Verwimp met Superior ook deelnemen aan Euro Cycling XP, de nieuwe fietsbeurs in het Maastrichtse MECC.

Dealershow in Mechelen

Wie de beide dealershows in Nederland gemist heeft, kan nog kiezen voor een dagje België en aanstaande zondag of maandag naar Mechelen afreizen. Daar zal Louis Verwimp zijn intrek nemen in Kasteel Tivoli. Ook daar staan de nieuwe modellen gepresenteerd en zullen bezoekende dealers gastvrij onthaald worden. De dealershow van Louis Verwimp BV in Kasteel Tivoli is op zondag geopend van 14.00-18.00 uur (met uitloop) en op maandag van 09.00-20.00 uur.

Reageer op dit artikel