nieuws

Mario Hartloper naar Darfon Europe

Home 932

Mario Hartloper is in dienst getreden bij Darfon Europe als Business Development Deputy Director. Hij is eindverantwoordelijk voor de verkoop van Votani en BESV in de Benelux, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Mario Hartloper naar Darfon Europe
De aanstelling bij Darfon betekent voor Hartloper een comeback in de fietsbranche, na een afwezigheid van enkele jaren. Foto NieuwsFiets

De aanstelling bij Darfon betekent voor Hartloper een comeback in de fietsbranche, na een afwezigheid van enkele jaren. Hij heeft veel ervaring in de fietsbranche en werkte voorheen voor onder andere bij Specialized, Merida en Cube. Daarnaast was hij een aantal jaren redacteur van Bike Europe.

Stappen maken met Votani en BESV

Hartloper zal nauw gaan samenwerken met het Duitse team van Darfon Europe om gezamenlijk zo succesvol mogelijk te opereren in Europese markten op het gebied van sales, marketing en productontwikkeling. “Het voelt goed om weer terug te zijn in de fietsbranche, want daar ligt toch mijn passie”, aldus Hartloper. “Darfon is een krachtige en ambitieuze onderneming met Votani en BESV als aantrekkelijke fietsmerken waar veel potentie in zit. Daar gaan we in deze markt stappen mee maken.”

Estavana Polman ambassadrice 

Darfon was vorig jaar voor het eerst aanwezig op de Bike Motion in Utrecht met de modellen van BESV en Votani. Dit voorjaar introduceerde BESV een nieuwe elektrische mountainbike, de TRB1. Handbalster Estavana Polman, bekend van haar relatie met Rafael van der Vaart, is sinds vorig jaar ambassadrice voor BESV en Votani.

Reageer op dit artikel