nieuws

AGU distributeur CycleOps trainers

Home 499

AGU is met ingang van 1 oktober distributeur geworden van CycleOps fietstrainers voor de Benelux. AGU verzorgt tevens de service voor deze CycleOps producten. De samenwerking met AGU valt samen met de succesvolle introductie van de nieuwe generatie smart indoor trainers van CycleOps, de Hammer en de Magnus.

AGU distributeur CycleOps trainers
De CycleOps Magnus fietstrainer. Foto AGU

De Hammer is een direct drive trainer die beschikt over een elektromagnetisch weerstandssysteem. Ook de Magnus, CycleOps wheel-on equivalent Smart trainer, is met dat systeem uitgerust.

Ruime ervaring AGU

Voor Saris Cycling Group, ontwikkelaar en producent van CycleOps trainers, is de ruime ervaring van AGU als distributeur doorslaggevend geweest bij de keuze voor een distributiepartner. CycleOps CEO Jeff Frehner. “AGU’s kennis en ervaring in combinatie met uitmuntende Sales & Service zijn van grote invloed geweest op onze keuze. Het sales en marketingteam van SCG werkt nauw samen met AGU om onze trainers te verdelen in een van de grootste afzetmarkten in de wereld.”

Lees ook
AGU wil merkvoorkeur vergroten en doelgroep verjongen

 

CycleOps marktleider in USA

AGU CEO Bjorn Jeurissen: “Een mooi, high-end merk als CycleOps past helemaal in onze groeistrategie. We zijn dan ook zeer verheugd dat we dit merk kunnen toevoegen aan ons portfolio high-end merken. Hierdoor wordt ons assortiment in dit segment verder vergroot.” CycleOps is marktleider in de USA en behoort tot de top 3 wereldwijd. CycleOps onderscheidt zich van de concurrentie met een scherpe prijsstelling. Volgens AGU zijn de trainers stiller, kunnen zij meer weerstand aan en zijn ze standaard voorzien van een bijschakelfunctie (dit geldt ook voor de goedkoopste modellen). CycleOps geeft een levenslange garantie.

Reageer op dit artikel