nieuws

Oud-Tweewieler medewerker Jan van Overbeek overleden

Home 2133

In de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw verzorgde Jan van Overbeek de rubriek ‘Fietswijs’ in Tweewieler. Die ging over fietsdesign, fietstechniek en ook fietsplezier want Jan van Overbeek was een groot liefhebber. En een markante man die in die tijd een bekende was in het wereldje.

Oud-Tweewieler medewerker Jan van Overbeek overleden
Voormalig Tweewieler freelancer Jan van Overbeek is op zijn 91e overleden. Foto Jim van Overbeek

Via zijn zoon Jim (als oud-Nationaal Kampioen Mountainbike ook geen onbekende binnen de sector) bereikte ons begin mei het bericht dat Jan van Overbeek vlak voor zijn 91e verjaardag (op 4 mei) op 3 mei in de nacht, rustig in zijn slaap is overleden. Hij is tot zijn overlijden blijven doen wat hij leuk vond: fietsen. In hem verliest de branche een kenner én groot liefhebber.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels