nieuws

21 e-bikes gestolen bij fietsenzaak in Laren

Home 2082

Bij Stegink Tweewielers in Laren zijn afgelopen nacht 21 elektrische fietsen gestolen. De daders waren met een witte bus. Ze forceerden de winkelpui en kwamen zo binnen. Op camerabeelden is te zien dat het om vier inbrekers gaat.

21 e-bikes gestolen bij fietsenzaak in Laren
De inbrekers gingen rechtstreeks op de duurste e-bikes af. Foto Stegink Tweewielers

Het is duidelijk dat de inbrekers wisten waar ze naar toe moesten. Ze gingen rechtstreeks op de duurste e-bikes van Koga af. Eigenaar Bertram Stegink weet nog niet hoeveel schade hij loopt. De winkel was gewoon open vandaag: “De boel opruimen en poetsen. Vanmiddag een nieuw raam erin en door…” is te lezen op zijn Facebook-pagina.

Oproep Politie Lochem

De Politie Lochem heeft vanmorgen de volgende oproep op Facebook geplaatst. “Wij werden gestuurd naar Fietsenzaak Tweewielers Stegink, gelegen aan de Rengersweg te Laren. Aldaar is tevens een BP tankstation gevestigd. Afgelopen nacht, tussen 03:45 uur en 04:00 uur heeft er in genoemde zaak een inbraak plaatsgevonden. Er zijn, wat wij tot nu weten 21 elektrische fietsen ontvreemd. Op de camerabeelden is een witte bus, vermoedelijk een Sprinter te zien. Bent u afgelopen nacht, rondom genoemd tijdstip langs genoemde zaak gereden en heeft u iets verdachts gezien? Belt u dan met 0900-8844 of stuur een pb. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels