nieuws

Shoppen tijdens Louis Verwimp Dealerdagen

Home 581

Dealers kunnen zelf shoppen in de enorme magazijnen tijdens de jaarlijkse Louis Verwimp Dealerdagen. Deze beginnen aankomend weekend: van zondag 12 t/m dinsdag 14 maart. Dit jaar wordt de show gehouden in een grote boogtent op het terrein van het bedrijf in Valkenswaard.

Shoppen tijdens Louis Verwimp Dealerdagen
Brabantse gezeliigheid op de Louis Verwimp Delalerdagen. Foto Louis Verwimp

De boogtent van 750 m2 groot biedt plaats aan alle leveranciers, waarmee de groothandel samenwerkt. Tijdens de Louis Verwimp Dealerdagen worden nieuwe producten getoond, er zijn aantrekkelijke aanbiedingen en workshops over Bikkel Bikes en Adsoft.

Zelf shoppen met winkelkarretje

Tijdens de dealerdagen kunnen zelf kunnen shoppen in de 8000 m2 tellende magazijnen. Met karakteristieke winkelkarretjes kunnen ondernemers tussen de magazijnstellingen door rijden.

Workshops

De workshop van Bikkel Bikes is dagelijks om 11.00 uur en 14.00 uur. Hierin krijgen ondernemers een technische update van de nieuwe collecties en modellen.
Adsoft is de drijvende kracht achter het bestelprogramma van Verwimp en in de workshop, die dagelijks om 12.00 uur en 15.00 uur wordt gehouden, worden de mogelijkheden van het programma nader toegelicht.

Versterking team

Op de Dealerdagen kunt u ook kennismaken met twee nieuwe gezichten bij Louis Verwimp: Ad van Opstal en Jeffry De Groote. Ad van Opstal is Productspecialist High End en richt zich op de exclusieve merken (o.a. Deda, Dedacciai, Miche, Sapo, Eassun, Bicisupport, Outwet, Campa, Selle SMP, Ambrosio, TwoNav) die Verwimp vertegenwoordigt. Hij onderhoudt het contact met de fabrikanten en zorgt dat het assortiment up-to-date blijft en gaat de buiten- en binnendienst voor die productgroepen trainen. Ad gaat ook gespecialiseerde dealers bezoeken en verder beurzen en wedstrijden bezoeken, mee organiseren en de sponsoring van teams en rijders onder zijn hoede nemen. Ad is in de markt geen onbekende en was voorheen onder andere vertegenwoordiger bij Magura en Rotor.
Jeffry De Groote wordt vertegenwoordiger voor Oost en West Vlaanderen. Hij woont in Waregem en heeft in de tweewielerbranche ervaring opgedaan als vertegenwoordiger bij GripGrab.

Openingstijden

Openingstijden van de Louis Verwimp Dealerdagen: van 9.00 tot 18.00 uur op zondag en dinsdag. Op maandagavond is er een extra koopavond tot 21.00 uur.

Meer informatie over de noviteiten die te zien zijn op de Verwimp Dealerdagen 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels