nieuws

Forza Fietsen past logo aan naar Gemeentewinnaar

Home 976

De redactie Tweewieler werd afgelopen weken door diverse dealers geattendeerd op een verkeerd gebruik van het logo Tweewielerwinkel van het Jaar 2017 door Forza Fietsen uit Nunspeet. In de gemeente Nunspeet werd deze winkel verkozen tot Gemeentewinnaar, maar in advertenties in regionale bladen adverteerden zij met het algemene logo van de Tweewielerwinkel van het Jaar.

Forza Fietsen past logo aan naar Gemeentewinnaar
Dit algemene logo van de verkiezing mag alleen door de winnaar gebruikt worden. Beeld Tweewieler

Hierdoor werd de indruk gewekt dat Forza Fietsen de verkiezing dit jaar gewonnen heeft. Dat is echter niet het geval. Op 23 januari zijn de 13 Provinciewinnaars (12 in Nederland en 1 in België) gepubliceerd en daarbij zat Forza Fietsen niet bij. Uit de Provinciewinnaars wordt op maandag 3 april tijdens het congres Tweewieler Retail Trends in Burgers’ Zoo de winnaar bekendgemaakt.

Logo Gemeentewinnaar voor Forza Fietsen

De redactie heeft inmiddels contact opgenomen met Forza Fietsen en zij hebben het logo op hun site aangepast naar Gemeentewinnaar. De redactie gaat ervan uit dat Forza Fietsen in toekomstige reclame-uitingen het juiste logo zal gaan gebruiken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels