nieuws

Kruitbosch Bike Event groot succes

Home 1825

“Mooie ideeën opgedaan voor de winkel” en “Geïnspireerd om fietsen en accessoires op een andere manier te presenteren”. Zomaar wat quotes van dealers die dit jaar het Kruitbosch Bike Event hebben bezocht.

Kruitbosch Bike Event groot succes
De ongedwongen sfeer, het heerlijke eten en het complete aanbod hebben dit Kruitbosch Bike Event tot een groot succes gemaakt. Foto Kruitbosch

Kruitbosch heeft zich tijdens het Bike Event  weer op de kaart gezet als totaalleverancier van producten en concepten. De ongedwongen sfeer, het heerlijke eten en het complete aanbod hebben dit Kruitbosch Bike Event tot een groot succes gemaakt.
Het gehele Kruitbosch-team kijkt dan ook terug op een zeer succesvol evenement en kijkt met hoge verwachtingen naar het komende seizoen!
Let’s push things forward!

Reageer op dit artikel