nieuws

IBG stopt met winkels Hans Struijk Fietsen

Home

International Bike Group (IBG) stopt met de winkels van Hans Struijk Fietsen. Vijftien winkels van Hans Struijk zijn vandaag overgenomen door Hendrik Winkelmans van de Belgische keten Fiets!. CEO Bastiaan Hagenouw van IBG gaat nu alleen verder met de webshop Fietsenwinkel.nl en één winkel in Hilversum die net is omgebouwd van Hans Struijk Fietsen naar Fietsenwinkel.nl.

IBG stopt met winkels Hans Struijk Fietsen
In mei werd de winkel van Hans Struijk Fietsen in Hilversum veranderd in Fietsenwinkel.nl. Daarmee leek de levering aan de webwinkel gegarandeerd, maar daar is nu een kentering in gekomen.

Bastiaan Hagenouw begon ruim zes jaar geleden samen met Timon Rutten met twee winkels van Hans Struijk in Den Haag. In de afgelopen jaren groeide het bedrijf naar 16 winkels in Nederland en werd Fietsenwinkel.nl gelanceerd. December 2013 stopte Timon Rutten als operationeel directeur bij IBG en trad enige tijd later toe tot het BOVAG-verenigingsbestuur. IBG staat onder controle van private equity fonds NPM capital.

Vorige week werd de winkel van Hans Struijk Fietsen in Hilversum veranderd in Fietsenwinkel.nl waarmee de levering aan de webwinkel gegarandeerd lijkt. Fiets! is van ondernemer Hendrik Winkelmans. Deze winkelketen bestaat uit 11 winkels in België. De vestiging van Fiets! in Antwerpen was in 2014 een van de genomineerden in de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar.
Lees ook: Timon Rutten terug bij Hans Struijk Fietsen

Reageer op dit artikel