nieuws

Nieuw e-bike merk VanDijck biedt alternatief voor vakhandel

Fietsen 2700

Het nieuwe e-bike merk VanDijck wordt vanaf aankomend weekend geïntroduceerd in Amersfoort door E-wheels Studio. Dit bedrijf wordt gerund door Jeroen van Zanten en Frankie Pattyn, beiden met een jarenlange ervaring in de tweewielerbranche bij onder andere Veltec, SRAM, Batavus, Minerva en Merckx. Zij worden bijgestaan door Rob Beset die als adviseur optreedt.

Nieuw e-bike merk VanDijck biedt alternatief voor vakhandel
Het logo van het nieuwe e-bike merk VanDijck. Foto E-wheels

“Rob Beset vormt als adviseur de brug tussen de dagelijkse commerciële operatie en de productie en techniek zodat de kennis en het serviceapparaat optimaal functioneren”, aldus Jeroen van Zanten van E-Wheels. Het bedrijf wil met het nieuwe e-bike merk VanDijck de betere vakhandel een aantrekkelijk merk bieden dat concurrerend is met daarbij een goede marge die toereikend is om de continuïteit voor de lange termijn te waarborgen.

Ondersteuning in marketing

De retailers worden daarbij ondersteund door een groot pakket aan marketinginstrumenten, zowel in de winkel maar ook online met een webshop zodat de dealers ook op internet hun plaats kunnen innemen.

Informatie dealershowdagen VanDijck

Retailers zijn op afspraak welkom op 24, 25, 26 september of 1, 2, 3 oktober in de showroom om de VanDijck collectie te bekijken. Adres: Euroweg 27, Verdieping 2, 3825 HA Amersfoort. Dealers kunnen zich aanmelden bij:
Frankie Pattyn, frankie@ewheels-studio.com, tel. (0032) 478 39 39 12 (BE)
Jeroen van Zanten, jeroen@ewheels-studio.com, tel. (06) 57 99 38 84 (NL)
U kunt ook reageren via de button in de mailing. Voor de eerste VanDijck dealers die tijdens hun bezoek een bestelling plaatsen heeft E-wheels Studio een extra bonus in petto.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels