nieuws

Hartje imponeert dealers met Experience Center

Fietsen 536

De Hartje Benelux Dealershow is deze week in volle gang en wordt voor de allereerste keer georganiseerd in het nieuwe Experience Center in Zutphen. Voor de betrokken dealers meteen een mooie gelegenheid om de luxe showroom met eigen ogen te bewonderen.

Hartje imponeert dealers met Experience Center
Het Hartje Benelux Experience Center staat vol met de 2018-collectie.

Sponsored content door Hartje Benelux

Sinds de dealershowstart van Hartje Benelux, afgelopen zondag, hebben dealers zich enthousiast uitgelaten over het Experience Center in Zutphen, dat eerder dit jaar officieel in gebruik genomen werd. “Er waren natuurlijk al diverse dealers geweest, sommigen zelfs met klanten, maar de meesten hadden het nog niet gezien. De reacties zijn unaniem waanzinnig positief”, zegt sales manager Jurgen Kruitbosch.

Toch spannend

Toen afgelopen zondag om 9.00 uur ’s morgens de deuren geopend werden, stonden de eerste dealers al te wachten. Daar zaten zelfs Belgische ondernemers tussen, die de dag ervoor een hotelovernachting geboekt hadden in Zutphen. “Dat is toch geweldig? We hebben iedereen uitgenodigd en je verwacht wel dat het goed gaat komen, maar het blijft zo’n eerste dag natuurlijk toch spannend. Het is de afgelopen week iedere dag bijzonder druk geweest. Sommigen komen zelfs later in de week nog een keer terug”, laat Kruitbosch weten.

Openingstijden

De dealershow van Hartje Benelux gaat door tot en met a.s. maandag. Ook ondernemers die (nog) geen dealer zijn van Victoria, Conway, i:SY, Tern of Con-Tec zijn van harte welkom. De resterende openingstijden zijn als volgt:

Donderdag 7 september 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag 8 september 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag 9 september GESLOTEN!
Zondag 10 september 09:00 – 17:00 uur
Maandag 11 september 09:00 – 21:00 uur

Reageer op dit artikel