nieuws

Tern vouw-e-bike voor het hele gezin

Fietsen 711

In deze video ziet u de vouw-e-bike GSD van Tern. Op de aankomende Eurobike introduceert vouwfietsmerk Tern deze e-bike waarop 2 kinderen vervoerd kunnen worden, met voorop een kratje voor tassen of boodschappen en met 2 grote fietstassen.

Tern vouw-e-bike voor het hele gezin
Handige e-bike voor in de stad. Foto Tern

Achterop kan ook een plank gemonteerd worden voor een grotere krat, waardoor de fiets als cargobike gebruikt kan worden. De GSD heeft 20 inch wielen en is afgemonteerd met een Bosch Performance motor. Er kunnen twee batterijen in het frame waardoor er zo’n 250 km mee gefietst kan worden. Naast de optie om twee kinderen te vervoeren, kan op de GSD ook 180 kg vracht meegenomen worden. Deze vouw-e-bike is zo klein op te vouwen worden dat deze in een VW Touran past of in een lift naar het appartement.

Volledig afgemonteerd

De GSD is afgemonteerd met geïntegreerde verlichting, rek, jasbeschermers, dubbele kickstandaard, twee XL fietstassen. Volgens Josh Hon, eigenaar van Tern, zorgt de Bosch-aandrijflijn samen met de 20 inch wielen voor een betere acceleratie dan bij gewone e-bikes. “Met de kleinere wielen kunnen we zo de lastcapaciteit maximaliseren.” Door het kleine formaat is de GSD beter te stallen in de stad: “Ladingfietsen zijn het meest handig in stadscentra, maar vaak is er niet veel ruimte om ze te stallen,” aldus Galen Crout, communicatiemanager bij Tern. “Met deze compacte cargo e-bike kunnen mensen in de steden genieten van de voordelen van een transportfiets.”
Tern introduceert de GSD dit najaar op diverse beurzen, beginnend met Eurobike 2017. Dealers en consumenten kunnen de Tern stand bezoeken op B4-405, of de Tern demo stand op DA-417 om de GSD te testen. De fiets is beschikbaar in de winkels in het eerste kwartaal van 2018.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels