nieuws

Zaterdag testdag ElektrischeFietsen.com in Amersfoort

Fietsen 447

Dit weekend wordt weer de jaarlijkse testdag van ElektrischeFietsen.com gehouden in Amersfoort. Op zaterdag 13 mei 2017 kunnen bezoekers gratis honderden verschillende elektrische fietsen uit de nieuwe 2017 collecties uitproberen op het testparcours op Sportpark Zielhorst te Amersfoort van e-bike tot e-mountainbike tot speed pedelec.

Zaterdag testdag ElektrischeFietsen.com in Amersfoort
Er is een testparcours van 1,5 km. Foto ElektrischeFietsen.com

Het jaarlijkse ElektrischeFietsen.com Event vindt dit jaar voor de vijftiende keer plaats. De bezoekers kunnen de modellen testen op een 1,5 km lang testparcours van de volgende merken: Qwic, Merida, E-bikez, Flyer, Victoria, Cube bikes, EFLOW, Bikkel Bikes, Dutch ID, Oxford Bikes, Giant, TREK, Pegasus/Bulls, Kalkhoff, Hans Struijk met o.a. Sparta en Batavus, Brinckers, Klever, Cannondale, Shimano, Riese & Müller, Eco Traveller Company, Spiked Cycles, Trenergy Fietsen, Shinga, Pro E-bike en Puch.

Bezoekersinformatie

De dag is van 10.00 tot 17.00 uur. Het adres is Sportpark Zielhorst 2, 3822 ZT Amersfoort. Er is voldoende parkeergelegenheid, tevens rijdt er een gratis pendeldienst vanaf NS Station Schothorst.

 

Reageer op dit artikel