nieuws

JUIZZ opent 5e vestiging

Fietsen 834

Mobiliteitswinkel JUIZZ heeft op donderdag 9 maart 2017 een vestiging in Haarlem geopend. JUIZZ heeft al winkels in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. De winkel in Haarlem is de vijfde winkel.

JUIZZ opent 5e vestiging
De officiële opening van JUIZZ Haarlem was op 9 maart aan de Gedempte Oude Gracht 5-9 in Haarlem. Foto JUIZZ

De officiële opening van JUIZZ Haarlem was op 9 maart aan de Gedempte Oude Gracht 5-9 in Haarlem. De winkel is officieel geopend door wethouder en loco burgemeester Cora Yfke Sikkema. De portefeuille van mevrouw Sikkema omvat onder andere mobiliteit en duurzaamheid. Woordvoerder Nick Hielckert: “Dat is precies waar JUIZZ voor staat. Wij zijn trots dat zij onze vijfde vestiging heeft geopend!”

100% elektrisch

Uit onderzoek is gebleken dat 95% van de autoritten 7 kilometer of korter is. Dat is een afstand die uitstekend gefietst kan worden. Om het fietsen aangenamer en sneller te maken is de elektrische fiets een uitkomst. JUIZZ is in 2009 opgericht met de overtuiging dat elektrische twee- en driewielvoertuigen hét alternatief zijn voor stedelijke autoritten. Of het nou om woon-werk verkeer gaat, het brengen of halen van kinderen of het bezorgen van pakketjes of eten.

Zakelijke oplossingen

Elektrische fietsen bieden een oplossing voor het probleem van vervuiling in de binnenstad, pakketjes worden sneller, stiller en schoner bezorgd. Daarnaast is het een stuk leuker en gezonder voor de bezorger. Hielckert: “Onze komst in Haarlem heeft geleid tot een mooi overleg met de Gemeente Haarlem hoe wij gezamenlijk het aantal bestelbussen en bezorgbrommers in het centrum kunnen terugdringen en laten vervangen door elektrische bakfietsen.”

15 elektrische merken in portfolio

JUIZZ is ‘100% electric’, de onafhankelijk specialist voor elektrische fietsen, elektrische bakfietsen en speed pedelecs. JUIZZ richt zich op premium merken, waarbij service, kwaliteit en duurzaamheid de belangrijkste speerpunten zijn. Hielckert: “Met een portfolio van 15 merken heeft JUIZZ altijd de juiste elektrische fiets in huis.”

VIDEO opening JUIZZ Haarlem

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels