nieuws

Endura lanceert gamechanger PRO SL Bibshort II

Fietsen 436

De Schotse fietskledingproducent Endura introduceert de nieuwe Pro SL Bibshort II, die dankzij toegepaste nieuwe technieken net als zijn voorganger ook een gamechanger zal zijn.

Endura lanceert gamechanger PRO SL Bibshort II
Vijf sterren reviews en ‘beste van de test’ resultaten van fietsmagazines, inspireerden Endura om de beste koersbroek nog beter te maken (Foto: Endura).

De bibshort is verkrijgbaar in twee beenlengtes, waardoor je de keuze hebt uit drie zeem breedtes om de meest precieze pasvorm te bereiken. De zeem breedte kiezen, die het best past bij de geometrie van je bekken om de druk te verminderen, is de sleutel voor meer comfort. Endura’s 700-serie zeem is ontwikkeld door middel van wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met gebioMized en de feedback van het Movistar Team. Er zijn drie verschillende breedtes beschikbaar, namelijk de narrow, medium en wide zeem. De breedte van de zeem wordt bepaald door de breedte van het zadel.

Onweerstaanbaar vervolg
Gebaseerd op een fundament van hoogwaardige Italiaanse Power lycra, behandeld met Coldblack technologie om warmte te verminderen en Factor 50 UV-bescherming, is de Pro SL Bibshort II het onweerstaanbare vervolg op Endura’s best verkopende koersbroek.

Vijf sterren reviews en een reeks ‘beste van de test’ resultaten van toonaangevende fietsmagazines, inspireerden Endura om de beste koersbroek nog beter te maken en in de markt een revolutie teweeg te brengen door een hoge graad van maatwerk te bieden, die nog niet eerder vertoond is.

Uitgebreid onderzoek
Endura’s 700-serie zeem, door de computer gesneden in een Continu Variabel Profiel (CVP), blijft de benchmark in comfort en is de hoeksteen van de Pro SL Bibshort II. Haar gladde, afgeronde contouren eindigen in een afgedichte rand, die een nette overgang naar de Italiaanse Power lycra biedt.

Een andere Italiaanse innovatie is de gelamineerde, open cel schuimkern van de zeem, die gelaagd is in een ‘sandwich’ constructie en de aanhoudende druk van zelfs de langste ritten absorbeert.

Endura’s 90 Dagen Comfort Garantie spreekt boekdelen voor het vertrouwen in hun nieuwe ‘vlaggenschip’ bibshort.

www.endurasport.com

 

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels