nieuws

CUBE Attain serie: veelzijdig platform CUBE road range

Fietsen 250

De CUBE Attain serie is waarschijnlijk het meest veelzijdige platform binnen de CUBE road range. Het bestaat uit 10 verschillende modellen met allemaal een eigen kracht. Niet alleen verkrijgbaar met SHIMANO velgremmen maar ook met hydraulische schijfremmen.

CUBE Attain serie: veelzijdig platform CUBE road range

– Sponsored content door OneWay

Niet alleen verkrijgbaar met een 6061 T6 superlight aluminium frame, ook met een GTC Monocoque Twin Mold Technology frame.
De Attain is een introductie naar de wereld van recreatief fietsen, kleine competities en snelheid. Deze fiets combineert bewezen technologie met een overtuigend gevoel nog verder, sneller en uitdagendere ritten te fietsen. De aluminium versie vermengt de geometrie perfect met comfort en spreekt hiermee een groot publiek aan.

Dynamische wielrenfiets

De Attain is een gebalanceerde en dynamische wielrenfiets met een extreem efficiënte rijpositie die comfortabel is, zelfs voor langere periodes. Perfect gladde laspunten tussen de Superlite aluminium buizen komen tot stand dankzij ons Smooth Welding productieproces. Een tape-red balhoofdbuis, PressFit bottom bracket en mechanisch gevormde onderbuis dragen samen bij aan stuurprecisie en efficiënte krachtsoverdracht. Om de stijfheid te verhogen, is de fiets afgemonteerd met X12 snelspanners voor en achter.

De vibratiedempende carbon vork en slanke Aero Flex achter-vork verzekeren de berijder van comfort tijdens lange ritten, wat de Attain tot de ideale keuze maakt op ruige bergpassen – of waar het wegdek niet even glad is. Zelfs kasseien zijn geen probleem, doordat er voldoende ruimte is voor 28mm banden. Alle kabels zijn binnendoor geleid, wat leidt tot minder onderhoud en een strakkere look.

Hoge remkracht

Schijfremmen bieden een hoge remkracht. Het soepele, lichte en krachtige remsysteem betekent ver-hoogde veiligheid bij het remmen  Het voegt ook de nodige dosis all-weather betrouwbaarheid toe, waardoor de berijder zich alleen hoeft te concentreren op zijn eigen prestaties, zonder op het natte en gladde wegdek te letten.
De Attain serie bevat voor elk soort fietser, de beste keus. Meer weten? Surf naar shop.onewaybike.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels