Tweewieler vip-avond

Voel je VIP!

De uitreiking van de titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2015 vindt plaats op de Tweewieler VIP-avond. Het is de feestelijke afsluiter van de Nationale (E-)Bike Testdagen en de FietsVAK dag in Expo Haarlemmermeer op 2 maart.

De Tweewieler VIP-avond wordt door de organisatie van de Nationale (E-)Bike Testdagen/FietsVAK dag in samenwerking met het vakblad Tweewieler georganiseerd en tijdens deze avond zal de winnaar van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing 2015 worden bekendgemaakt. Deze Tweewieler VIP-avond, waarop dealers en hun partners binnenkomen op exclusieve uitnodiging door sponsors, biedt een boeiend programma waarin de fiets awards worden gepresenteerd met de Fiets Innovatie awards en de Fiets-, E-bike- en Speed E-Bike van het Jaar. De laatste marktcijfers en -trends komen voorbij, en een inspirator komt spreken over trends in retail. De Tweewieler VIP-avond wordt afgesloten met een Diner en netwerkborrel.

 De klap op de vuurpijl van de Tweewieler VIP-avond is de spannende finale van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2015. In een presentatie van drie kwartier worden de finalisten en hun winkels voorgesteld door middel van een 360 graden videopresentatie van de winkel en verdiepende vragen aan de ondernemer.

Bekijk hier het programma >>>