nieuws

Vélovak, dé fietsvakbeurs van de Benelux

Evenementen 939

Op 24, 25 en 26 september 2017 vindt in de Evenementenhal Gorinchem de eerste editie van Vélovak plaats. Vélovak is een complete fietsvakbeurs met een brede vertegenwoordiging van grote en kleine merken. Dit is hét moment om de nieuwste ontwikkelingen te aanschouwen en in te kopen voor het aankomende fietsseizoen.

Vélovak, dé fietsvakbeurs van de Benelux

-Sponsored content door Vélovak-

In 2018 in de winkel maar in september al te zien bij VÉLOVAK!

De nieuwe jaarlijkse beurs Vélovak vindt plaats eind september. En brengt als enige b2b vakbeurs een selectie van de nieuwste producten direct vanuit Eurobike naar de Benelux.

Merken

Het aanbod loopt uiteen van klassieke stadsfietsen tot hippe singlespeed racers en sportieve modellen, van fietskleding tot sportvoeding en van fietsonderdelen tot kwaliteitsproducten voor onderhoud van de tweewieler. Alleen officiële distributeurs of fabrikanten zijn aanwezig om hun producten te presenteren, te demonstreren en te verkopen. Bevestigde merken zijn onder andere Olympia, Surley Bikes, Wahoo, Creme Cycles, Birzman, Salsa Bikes, POC Sports, Knog en 30seven.

Beurslocatie en tijden

De Vélovak vindt plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Met de vele vakbeurzen die er jaarlijks worden gehouden en de centrale ligging, is het een logische keuze voor deze locatie. De hal is direct naast de snelweg A15 te vinden. De beurshal is zowel vanuit Amsterdam, Arnhem, Den Haag als Eindhoven binnen een uur met de auto te bereiken. U kunt er gratis parkeren.
Met zondag, maandag en dinsdag als openingsdagen en 14.00 uur t/m 21.00 uur als openingstijden is Vélovak volledig afgestemd op de winkeliers in de fietsbranche.

Gratis ticket

Entree en parkeren is voor vakbezoekers gratis. Wel dient u zich te registreren voor een e-ticket via
onze ticketservice: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-velovak-2017-vakbezoekersticket-35957541976
Bezoek onze website voor meer informatie: www.velovak.com

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels