nieuws

Marco Schilder leidt verkoop bij Optima Cycles

algemeen 61

Sinds begin juni is Marco Schilder benoemd als nieuwe sales directeur van Optima Cycles Trading. Hij wordt verantwoordelijk voor alle marketing- en sales activiteiten van onder andere de merken Dutch ID en Simple Bikes.

Marco Schilder leidt verkoop bij Optima Cycles
Marco Schilder is de nieuwe sales director van Optima Cycles (foto: Optima).

Marco heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van marketing, sales en het creëren van een uitgebreid dealernetwerk. Zijn kennis en ervaring in de mobiliteitssector, in combinatie met zijn inzet en gedrevenheid, maakt hem de juiste man om te zorgen dat Dutch ID en Simple Bikes grote stappen gaan maken. Met de juiste retail strategie en kwaliteit via haar dealers willen we er onder meer voor gaan zorgen, dat deze merken een volwassen positie gaan bekleden tussen de gerenommeerde merken.

Servicegraad vergroten

Gezien het jonge karakter van Optima Cycles Trading ligt de focus van Schilder de komende periode vooral op de organisatie, servicegraad naar de dealers en de introductie van innovatieve producten van Dutch ID en Simple Bikes.

Schilder (51) begon zijn carrière in 1990 als commercieel directeur bij het familiebedrijf Martin Schilder Groep en heeft dat laten groeien van een lokaal dealerbedrijf naar een regionale mobiliteitspartner met diverse automotive diensten.

 

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels