nieuws

Ton Anbeek nieuwe CEO Accell Group

algemeen 591

Accell Group heeft bekend gemaakt dat de Raad van Commissarissen voornemens is Ton Anbeek, momenteel CEO van Beter Bed Holding, met ingang van 1 november 2017 te benoemen tot Chief Executive Officer (CEO) en voorzitter van de Raad van Bestuur.

Ton Anbeek nieuwe CEO Accell Group
Ton Anbeek zal later dit jaar benoemd worden tot nieuwe Accell Group CEO (foto: Accell).

Als CEO zal Anbeek verantwoordelijk zijn voor het implementeren van de door Accell Group aangekondigde aangescherpte strategie. Ab Pasman, Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Accell Group: “We zijn verheugd in Ton Anbeek de nieuwe CEO van Accell Group te hebben gevonden. Ton Anbeek heeft ruime ervaring op gebied van marketing, sales, retail, en omnichannel e-commerce. Zijn ervaring, gecombineerd met zijn persoonlijke integriteit en leiderschapsstijl, maken hem zeer geschikt om Accell Group te leiden.”

Unilever, Auping, Beter Bed

Ton Anbeek (1962) studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht. Hij startte zijn loopbaan in 1987 bij Unilever waar hij tot 2006 diverse functies in marketing en verkoop heeft vervuld bij diverse werkmaatschappijen in Nederland en het buitenland. Begin 2007 trad hij in dienst bij Koninklijke Auping B.V. in Deventer als Algemeen Directeur en in 2010 is Anbeek benoemd tot Directievoorzitter (CEO) van Beter Bed Holding N.V.

Benoeming

De Raad van Commissarissen is voornemens Ton Anbeek formeel te benoemen als CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur nadat de aandeelhouders officieel in kennis zijn gesteld van de voorgenomen benoeming. Daartoe zal Accell Group in oktober 2017 een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders houden. Na zijn benoeming zal de Raad van Bestuur bestaan uit vier leden; Ton Anbeek (CEO), Hielke Sybesma (CFO), Jeroen Snijders Blok (COO) en Jeroen Both (CSCO).

Reageer op dit artikel