Nieuws

Internetbikes.com van Tom te Riele breidt fors uit

13 6195 Algemeen

Internet-bikes.com heeft onlangs een nieuw bedrijfspand met een opslagcapaciteit van 19.000 m³ in gebruik genomen. Dit is het in Bladel gevestigde nieuwe distributiecentrum van Tom Omnichannel Management BV waar Tom te Riele de scepter over zwaait. Hij is de zoon van voormalig Biretco-directeur Ron te Riele.
Het nieuwe pand van Tom Omnichannel Management BV. in Tilburg fungeert tevens als distributiecentrum voor Interbikes-com en Giga-Bikes.
Het nieuwe pand fungeert tevens als distributiecentrum voor Giga-Bikes in Tilburg van Tom Omnichannel Management BV. Foto: T.O.M. BV

In een onlangs naar leveranciers verstuurde brief meldt T.O.M. BV dat het nieuwe pand o.a. functioneert als een vol geautomatiseerd distributiecentrum voor de webwinkel www.internet-bikes.com. Volgens de T.O.M. directie biedt de webwinkel 20.000 artikelen waarvan het 100.000 eenheden op voorraad heeft en heeft het zich ontwikkeld tot de grootste webwinkel in de rijwielbranche in de Benelux.

Miljoenenconcern

T.O.M. meldt verder dat Internet-Bikes dubbele groeicijfers laat zien zien t.o.v. 2011 en uitgegroeid is tot een miljoenenconcern dat meer dan 25.000 fietsen per jaar verkoopt. Tevens worden er grote aantallen onderdelen en accessoires verkocht evenals kleding, wat allemaal binnen 24 uur uit voorraad wordt geleverd vanuit het nieuwe distributiecentrum.

Giga-Bikes

Het nieuwe pand fungeert tevens als distributiecentrum voor Giga-Bikes in Tilburg van Tom Omnichannel Management BV. Met een verkoopvloeroppervlakte van 450 m² is dit één van de grootste winkels van Tilburg. Volgens Tom te Riele verkoopt Giga-Bikes ruim 4.000 fietsen per jaar.

Uitrol

De T.O.M. directie: “Nu het distributiecentrum in Bladel gerealiseerd is en de internetwinkels www.internet-bikes.com, www.internet-toys.com, www.internet-sportclubs.com en www.internet-sportandcasuals.com professioneel in de markt zijn gezet, wordt er gekeken hoe de winkelformule Giga-Bikes verder uitgerold zal gaan worden in Nederland. Daarnaast zijn er concrete plannen om de huidige winkel van Giga-Bikes in Tilburg te vergroten naar 1.000 m² vloeroppervlakte evenals een verdere internationalisering van onze internetactiviteiten.”

door Jack Oortwijn laatste update:25 sep 2012

15 reacties

 • # 1

  jansen555

  Hallo,

  Grappig dat Dhr te Riele zich al de grootste noemt.
  Misschien bedoelt Dhr zich de grootste op Tros Radar.
  Richt eerst op je klant goed te kunnen bedienen en dan verder.

  Mvg
 • # 2
  Reactie verwijderd door een beheerder
 • # 3

  J. De zwart

  Onvoorstelbaar, deze man leert het nooit.
  Nu begrijp ik het.....ik heb al een aantal keren te kennen gegeven geen mailtjes meer te willen ontvangen over het opkopen van "overtollige voorraden" door meneer te Riele, maar hij gaat gewoon door....is te druk natuurlijk om onze naam uit z'n bestanden te halen.
  De grootste met "25.000" fietsen, dream on!
 • # 4
  Reactie verwijderd door een beheerder
 • # 5

  Martin Wienholds

  Maar hij doet het wel.

  Iedereen weet dat wij in het verleden wel eens een discussie hebben gehad, maar hij doet het toch maar. En als er niemand verkopen wil waar moet hij de fietsen dan vandaan halen.

  Ron ondanks mijn persoonlijke mening vindt ik het mooie prestatie, ik zie je nog de eerste maand in je bonus Bike T shirt staan klanten te helpen, en nu uitgebouwd naar dit. Natuurlijk ben ik jaloers dat ik die kennis en kunde niet heb.

  Succes
  Martin
 • # 6

  Jack Oortwijn

  Geachte reageerders en lezers,

  Zoals u hieronder kunt zien, zijn wij genoodzaakt geweest twee reacties te verwijderen. Dat is gebeurd omdat deze reacties beledigingen en beschuldigingen bevatten. Wij verzoeken alle reageerders zich aan de spelregels te houden. Klik hieronder op 'regels' om te zien wat die inhouden. • # 7

  Jack Oortwijn

  Ter aanvulling op mijn bovenstaande reactie; de ‘regels’ krijgt u alleen te zien als u zich heeft geregistreerd als reageerder. Daarmee bent u ingelogd en krijgt u onder het ‘reageerveld’ de link naar de ‘regels’ te zien.

  Het registreren hoeft niet plaats te vinden onder uw eigen naam.

  Jack Oortwijn
  hoofdredacteur Tweewieler
 • # 8

  Jeroen

  Herken me heel erg in het verhaal van Dhr. de Zwart & Dhr. Janssen.
  Beetje triest dat zoiets groots kan worden
 • # 9

  worst@live.nl

  jammer,dat Tweewieler de fam te Riele die zich verrijkt hebben door mensen
  het mes op de keel gezet hebben blijft steunen,zal wel weer verwijderd
  worden,zegt meer over Jack dan ikkes,zal wel weer om de centjes gaan.
 • # 10

  andreveenstra

  Ben benieuwd wanneer de deur weer dichtgaat.

  Met de verkoop van slechte kwaliteit hou je het vast niet lang vol!

  25000 fietsen?! Mag je dat ''spul'' fietsen noemen?

  Succes met de handel

 • # 11

  TomtB

  Ik ben me niet bekend met de betreffende firma, als ik op hun site kijk zie ik goedkope zooi maar ook merk fietsen, wat is nu precies het probleem?
 • # 12

  Jeroen

  TomtB
  Lees hier het probleem maar
  http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?t=115032
 • # 13

  Cas

  25000 fietsen per jaar ?????? Dream On !!
  Iemand die kan rekenen weet dat dit nooit kan kloppen.
  Dan zouden ze nooit meer kunnen slapen..
  Zeker niet met de "kwaliteit" die ze aanbieden..
  Staat geen fatsoenlijke fiets op hun site..
  Mensen trap er niet in ga naar een fatsoenlijke winkel / webshop !
 • # 14

  R van Veen

  Allereerst wil ik de heren te Riele feliciteren met hun prachtige bedrijf. Ik ken Ron als een goede en ook vriendelijke zakenman. Wil niet alleen met de opperhoofden te maken hebben maar schud ook gewoon een monteur de hand en toont aandacht voor een ieder in een bedrijf.
  Ik hoorde ooit de verhalen van het inleveren van z'n leaseauto bij Biretco. De medewerkers daar hebben zich in het ex-kantoor van Ron sufgelachen toen hij z'n wagen neerzette. Zelfs toen deze zielepieten later naar huis reden snapten ze nog niet dat je voor diverse miljoenen euro's best iets anders kunt kopen dan die Benz van het type taxi.....
  Dan Tros Radar. Wat wil je voor slechts 155,00 euro, moeder en dochter ???
  Het topmodel van Gazelle ? Of doen we direct maar een Koga ? Laat eens twee nieuwe banden op een fiets monteren, met de arbeidsloon erbij kom je angstaanjagend dicht in de buurt van de prijs van deze hele fiets. En dan doen ook plots beide remmen het niet....... Als we het dan over dromen hebben, weten jullie allemaal dat dit nooit voor kan komen.
  Verder komt ook meneer de Vos voorbij in het programma. Moest meteen denken aan die 'goudeerlijke' handelaar in Zwanenburg met z'n Bentley. Schop daar eens een middagje tegenaan !!
  Nee, we gaan hier Ron en Tom te Riele even flink afzeiken. Jaloezie ? Vast.
  Ik kende deze mannen slechts als harde werkers en met mij vele anderen, dat weet ik zeker.
 • # 15

  Cas

  Jaloezie ? Nee !
  Liever eerlijk hard werken dan zijn manier...
  Heb het "genoegen" gehad te praten met Dhr. Ter Riele, maar kreeg toen al geen goed gevoel bij deze man.. Later is dat ook uitgekomen...
  Hr de Vos tja het zelfde laken en pak...
  En je auto zegt niets of je zuiver bent of niet..
  En al kost je fiets € 50,00 de afspraken die je maakt moeten wel eerlijk zijn en nagekomen worden en je zelf niet achter allerlei zwakke zelf bedachte regeltjes verschuilen..

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.