Nieuws

Witjes Tweewielers nieuwe koploper stemming Tweewielerwinkel van het Jaar

0 812 Algemeen

Er wordt nog steeds volop gestemd op de genomineerde winkels voor de titel 'Tweewielerwinkel van het Jaar 2013' op de Facebookpagina van Tweewieler. Alle winkels zijn druk bezig met het zoeken van de publiciteit om zo optimaal van hun nominatie te profiteren en ervoor te zorgen dat klanten hun stem uitbrengen.
Tweewielerwinkel van het jaar

Tot nu toe ging de strijd vooral tussen Cor de Bruin Fiets en Fitness uit Monster en Kester2Wielers uit Wageningen, maar inmiddels heeft Witjes Tweewielers uit Groessen de koppositie overgenomen en gaat overtuigend aan de leiding met met 874 stemmen. Op plaats twee staat nu Cor de Bruin met 629 stemmen, Kester2Wielers volgt met 583 stemmen.

Ook Fietscity Brama begint op stoom te komen, met 546 stemmen. In totaal hebben nu bijna 3.200 klanten hun stem uitgebracht, de poll is door zo’n 15.500 mensen bekeken.

Binnenkort gaan de juryteams de zes genomineerde bedrijven bezoeken. Bij het bepalen van de drie finalisten wordt de stemming op Facebook meegewogen. 
De stemmodule vindt u via de button rechts bovenaan de homepage van onze website, of rechtstreeks door hier te klikken.

door Hedwig Berendsen

Gerelateerde tags

2 reacties

  • # 1
    Reactie verwijderd door een beheerder
  • # 2
    Reactie verwijderd door een beheerder

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.